Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Dossier ventilatie scholen - informatie schoolbesturen

Ventilatie-scholen-1600x900

Bent u op zoek naar een dienstverlener die op het gebied van ventilatie en luchtbehandeling advies kan geven, uw installatie kan beheren of luchtbehandelingsystemen kan leveren?

U kunt onze ledenlijst raadplegen:

  1. Vul de plaatsnaam of postcode in van de school
  2. Verwijder het blauwe vlak ‘toon alleen bedrijven die voor particulieren werken’
  3. Kies specialisme ‘Luchtbehandeling en Koeltechniek'
  4. Sluit en update zoekresultaat

U krijgt dan een lijst met bedrijven die in de zakelijke markt luchtbehandelingssystemen, koeling en ventilatie adviseren, installeren en onderhouden.

Ook kunt u de ledenlijsten van de brancheorganisaties BinnenklimaatNederland of NVKL raadplegen of de de bedrijvenlijst van de kwaliteitsregelingen voor luchtbehandeling/ventilatie van Centraal Register Techniek


Bent u lid van Techniek Nederland?
Bekijk dan de besloten pagina Dossier ventilatie voor scholen - ondersteuning Techniek Nederland.