Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Ledenzoeker

UV-04894-1600x900

Onder onze leden bevinden zich bedrijven met veel verschillende specialismen. Via onze ledenzoek-functie kunt u nagaan of een bedrijf is aangesloten, of een bedrijf vinden dat een oplossing biedt voor uw vraag. Hier leest u hoe u van deze functie gebruik kunt maken.

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij?

Veelgestelde vragen

 • Wat zeggen de klantbeoordelingen in de Ledenzoeker?

  Wij willen u zo goed mogelijk helpen de juiste keuze te maken. Niet elk bedrijf heeft (dezelfde) beoordelingswijze. Er zijn vier opties:

  Beoordelingscijfer, aantal reviews en link Reviews bekijken: dit lidbedrijf maakt gebruik van klantenvertellen. Klantenvertellen is onze voorkeursleverancier omdat zij er met het bedrijf voor zorgen dat de beoordeling is gecontroleerd op echtheid. Zo kunt u erop vertrouwen dat elke beoordeling afkomstig is van iemand die bij dat bedrijf een dienst heeft afgenomen en/of aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review.

  Klantenvertellen doet er alles aan om nepreviews te voorkomen door controle of de beoordelaar bekend is bij het bedrijf en een (aankoop)bewijs als de beoordelaar niet bekend is. Nepreviews worden door klantenvertellen verwijderd. Meer informatie hierover is te vinden op de site van klantenvertellen.

  Streepje, Minder dan 5 reviews en link Reviews bekijken: dit lidbedrijf maakt ook gebruik van klantenvertellen, maar pas vanaf 5 reviews kan een beoordelingscijfer getoond worden.

  Streepje en Geef beoordeling: dit bedrijf maakt gebruik van een andere beoordelingsaanbieder. Klikt op deze tekst om naar die pagina te gaan. Helaas hebben we geen data-uitwisseling met deze partij en kunnen we het beoordelingscijfer niet in onze Ledenzoeker tonen.

  Streepje: Dit bedrijf werkt alleen voor de zakelijke markt of heeft nog geen link naar hun beoordelingspagina aangeleverd.

 • Hoe controleer ik of een bedrijf lid is van Techniek Nederland?

  Gebruik onze ledenzoeker op de homepage om te controleren of een bedrijf is aangesloten bij Techniek Nederland.

  • Vul in het zoekveld de bedrijfsnaam in (u krijgt suggesties voor bedrijfsnamen)
  • Of vul de plaats of vier cijfers van de postcode in waar het bedrijf is gevestigd
  • Klik Vind een vakman

  Als u zoekt op de naam van het bedrijf, kan het zijn dat het bedrijf niet naar boven komt, omdat het meerdere handelsnamen hanteert. Door op postcode of plaats te zoeken, ziet u eerder of het bedrijf ertussen staat.

  Heeft het bedrijf het lid-van-Techniek Nederland-logo op zijn website, briefpapier en / of bedrijfswagen? Dan mag u er ook van uit gaan dat het bedrijf lid is.

 • Ik ben huurder, maar mijn installatie is aan onderhoud toe / ik wil iets laten aanpassen aan mijn installatie, wat nu?

  Neem eerst contact op met uw huurbaas / woningbouwvereniging om af te stemmen wie verantwoordelijk is voor het onderhoud en eventuele aanpassingen.

 • Ik zoek een erkend installateur, welke kwaliteitsregeling moet ik dan kiezen?

  Er zijn inderdaad meer kwaliteitsregelingen die voor dit werk geschikt zijn.

  Het meest eenvoudig is om eerst de algemene zoekopdracht, bijvoorbeeld Elektra Installateur (klik op de rode tekstsuggestie voor het beste resultaat) in te voeren met uw postcode.

  Als u het zoekresultaat vervolgens sorteert op relevantie, dan komen de bedrijven met relevante kwaliteitsregelingen bovenaan te staan. Dit ziet u ook aan de icoontjes bij Certificering. Als u op de (i) klikt, ziet u een lijstje van de kwaliteitsregelingen van dit bedrijf.

 • Hoe vind ik een bedrijf dat goed is?

  Elk bedrijf dat is aangesloten bij Techniek Nederland beschikt over aantoonbare kwaliteit op het eigen specialisme. Om een bedrijf te vinden dat is aangesloten bij Techniek Nederland, gaat u naar onze ledenzoeker op de homepage.

  1. Zoek op opdracht, bedrijfsnaam of certificaat.
  2. Vul plaats of postcode in van uw locatie
  3. Filter op afstand of behaald certificaat
  4. Sorteer resultaten naar voorkeur

  Wij hebben alleen op hoofdlijnen informatie over het specialisme van de leden. Heeft u een specifieke wens, klik dan gerust door naar de website van het bedrijf of neem contact met hen op om de juiste keuze te maken.

  Door middel van icoontjes ziet u welke kwaliteitsregelingen een bedrijf heeft.

  Door middel van het waarderingscijfer kunt u zien of het bedrijf klantbeoordelingen bij Klantenvertellen heeft.

  Het kan zijn dat van een bepaald specialisme maar een beperkt aantal bedrijven bij ons zijn aangesloten. Kies dan voor zoeken op trefwoord, maar zonder plaatsnaam of postcode.

   

  Naar overzicht veelgestelde vragen over de Ledenzoeker

 • Wat betekenen de icoontjes en kwaliteitsregelingen?

  Bij het ledenzoekresultaat ziet u of de gevonden bedrijven een of meer kwaliteitsregelingen heeft. Het icoontje geeft aan welke (met een maximum van 3).

  Op de bedrijfspagina ziet u een opsomming van de specialismen (een groen vinkje geeft aan dat het bedrijf hier ook een kwaliteitsregeling voor heeft).

  Onder het kaartje ziet u een overzicht van de betreffende kwaliteitsregelingen. Door op de (i) te klikken gaat u naar de website van de beheerder van de kwaliteitsregeling en kunt u een toelichting vinden op deze regeling.

 • How do I contact an installation company?

  Companies associated with us as the branch organisation put a sticker on your kettle with every maintenance. There should be a telephone number or logo of the installation company on the sticker. If not, please use the search module 'Vind een vakman bij u in de buurt' on our homepage to find a new company in your neighbourhood. 

   

  • Opdracht
   • Heating = verwarming/cv
   • Sanitation = leidingwater/sanitair
  • Fill in ‘plaats’ (city) OR uw postcode (4 digits of your postal code) + straal (radiance).
  • Click on “Vind een vakman”

  And a list of companies will appear.

secondary
Stock

Heb je een vraag?

Neem contact op met

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL