Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Op zoek naar een betrouwbare loodgieter?

Sanitairtechniek-1920x550px

Wat doe jij als je een lekkage hebt? Of wanneer leidingen in je badkamer verlegd moeten worden? Heb je al een vaste loodgieter of ga je googelen? Misschien vraag je raad bij familie of vrienden. In ieder geval doe je er goed aan een loodgieter te kiezen die lid is van Techniek Nederland. Dan weet je zeker dat hij werkt volgens de voorgeschreven veiligheidscriteria. En dat hij de juiste papieren en keurmerken heeft.

Dus: zoek je een vakkundige loodgieter? Je weet dat het goed gaat als er Techniek Nederland op zijn offerte staat.

Vind een erkende sanitairspecialist bij jou in de buurt met onze ledenzoeker.