Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Verpakkingen verminderen en verduurzamen: hoe doe ik mee?

Verpakkingen-1600x900

Staat je bedrijf/organisatie achter de doelstellingen van het Brancheplan Verpakkingen én wil je een actieve bijdrage leveren aan het realiseren hiervan? Onderteken het Brancheplan Verpakkingen dan als deelnemende of ondersteunende partij!

Je kan op verschillende manieren mee doen.

  1. Als deelnemende partij onderteken je dit plan en committeer je je aan het opnemen van de doelstellingen voor 2025 in het strategisch plan van je bedrijf/organisatie. Je gaat een inspanningsverplichting aan en neemt jaarlijks deel aan monitoring van de doelstellingen door het invullen van een enquête en aanleveren van benodigde data daarvoor.
  2. Als ondersteunende partij steun je de doelen, maar heb je geen inspanningsverplichting. Wel wordt er verwacht dat je de jaarlijkse monitoring invult en intern communiceert over het brancheplan en dat je extern je ondersteuning bekend maakt.
  3. Naast ondertekende partijen werken we samen met onderwijsinstellingen voor verder onderzoek in het kader van de drie verduurzamingsstrategieën.

.

Veelgestelde vragen

bullets

Lees op deze pagina hoe je mee kunt doen, wat het je oplevert, wat de doelstellingen zijn en nog veel meer.

primary

Minder verpakkingen en hergebruiken. Dat is het doel van het Brancheplan Verpakkingen. Doet jouw bedrijf ook mee? Kijk op de website voor meer informatie en meld je aan!