Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Langer zelfstandig thuis wonen

UV04460---1600x900

Ons standpunt

De overheid streeft ernaar dat ouderen langer zelfstandig thuis blijven wonen. Daarvoor is het nodig dat woningen voor ouderen op grote schaal worden aangepast. Techniek Nederland wil bij het levensloopbestendig maken van woningen samenwerken met overheden, belangenorganisaties van ouderen, zorgaanbieders en woningcorporaties. Wij hebben een register opgezet van ComfortInstallateurs, die erkend zijn conform de InstallQ-erkenningsregeling Langer Zelfstandig Thuis Wonen (LZTW). Deze installateurs hebben de kennis om met slimme installatietechniek woningen geschikt te maken voor ouderen en/of de woningen van meer comfort te voorzien.

Daarnaast is er een duidelijke beweging naar zorgverlening thuis. Om dat te realiseren dienen de omstandigheden in huizen wel zodanig te zijn dat die zorg thuis op een verantwoorde manier kan worden geleverd. De installatiesector kan die juiste omstandigheden verzorgen.