Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Europa

UV00678

Ons standpunt

Installateurs en elektrotechnische detaillisten zijn in sterke mate afhankelijk van regelgeving en besluitvorming in Brussel. De Europese lobby richt zich zowel op de Europese spelers in Brussel (Europese Commissie, Europees Parlement, Raad van de Europese Unie) als op de Nederlandse politiek. Techniek Nederland werkt nauw samen met de Europese koepelorganisaties EuropeOn (elektrotechniek) en GCP Europe (HVAC). Met de Europese koepels zetten wij ons in voor het stimuleren van energiebesparing en verduurzaming en voor ondersteuningsprogramma’s voor werknemers op het gebied van duurzame energietechniek en –advisering.

Onze lobby richt zich ook op onderwerpen als BIM, de recast van de Energy Performance Building Directive (EPBD) enop het bevorderen van foolproof en failsafe cv-ketels. Techniek Nederland vindt dat op de Europese markt alleen toestellen verkrijgbaar mogen zijn die automatisch uitschakelen bij te hoge temperaturen of een te hoge concentratie koolmonoxide.