Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Cybercriminaliteit (retail)

UV04418

Ons standpunt

Technisch retailers krijgen steeds vaker te maken met cybercriminaliteit, zoals oplichters die online geld proberen te ontfutselen (phishing) of hackers. Techniek Nederland vindt het belangrijk om retailers bewuster te maken van de gevaren hiervan. Daarnaast roept de ondernemersorganisatie de politie op om meer werk te maken van het bestrijden van deze vorm van criminaliteit en het doen van aangifte eenvoudiger te maken. Te vaak hebben retailers namelijk het gevoel dat aangifte doen zinloos is en teveel tijd kost. Door meer te investeren in expertise en een betere samenwerking in de keten kan de politie cybercriminaliteit beter bestrijden. Techniek Nederland pleit voor een digitale identiteit -bijvoorbeeld verbonden aan leeftijd- om online verkopen veilig te laten plaatsvinden.