Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Arbeidsvoorwaarden en cao

UV03396

Ons standpunt

Door innovatie te stimuleren en maatwerkafspraken te maken, kan de cao waardevol zijn en blijven voor werkgevers en werknemers. Techniek Nederland wil dat de arbeidsvoorwaarden beter aansluiten bij de tijdgeest, die bijvoorbeeld tot uiting komt in de noodzaak voor bedrijven om wendbaar te zijn en in de toenemende diversiteit onder medewerkers. Een goede cao is gebaseerd op een aantrekkelijke arbeidsmarkt voor instromers en aanvaardbare arbeidskosten. Techniek Nederland is voorstander van het algemeen verbindend verklaren van cao’s om concurrentie op arbeidsvoorwaarden te beperken. Cao-teksten moeten voor iedereen (digitaal) toegankelijk en goed leesbaar zijn.

secondary
Margreet Stok 240x240 ZW

Heb je een vraag?

Neem contact op met

Margreet Stok

Hoofd Lobby- en Beleidsregie

088 543 27 90 | E-MAIL