Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Prijsstijgingen en leveringsproblemen

bullets

De oorlog in Oekraïne heeft gevolgen voor prijzen en leveringstijden. Wat zijn de juridische consequenties?

Hoe om te gaan met prijsstijgingen en tekort aan materialen

bullets

Webinar 18 mei: bekijk 'Hoe ga ik als ondernemer om met de almaar stijgende prijzen' of download de presentatie.

Webinar 7 november: informatie volgt spoedig.

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Veelgestelde vragen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLE PRODUCTEN VAN CORONADOSSIER

Column Doekle Terpstra: 'Voor wie nog twijfelde: de energietransitie is niet vrijblijvend'

De oorlog in onze achtertuin heeft verstrekkende gevolgen, óók voor onze energievoorziening. Voor wie het nog niet wist: de energietransitie is geen vrijblijvend project, maar bittere noodzaak.

Lees column

Relevante websites

bullets

Doet u zaken in Oekraïne? Dan kunt u te maken krijgen met sancties. Deze gelden voor bepaalde Oekraïense personen, bedrijven of andere entiteiten. Ook zijn er sancties specifiek voor de gebieden Donetsk, Loehansk en de Krim.