Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Leadgen Circulariteit
Lead Paper In 5 stappen een eigen circulair businessmodel

Circulaire economie in de installatietechniek

Een circulaire economie in de installatietechniek; bij Techniek Nederland houden we graag rekening met zulke ontwikkelingen en mogelijkheden in onze sector. Vandaar dat we de paper 'In 5 stappen naar een eigen circulair businessmodel' gratis beschikbaar stellen aan ondernemende professionals die wensen te groeien in de circulaire economie: zakelijk en maatschappelijk. 
Fijn dat je de tijd neemt om dit stappenplan door te nemen! Met het stappenplan creëer je een compact plan van aanpak om binnen je organisatie met circulariteit te starten. Lekker praktisch.

Download gratis paper 'In 5 stappen een eigen circulair businessmodel'

De paper biedt naast een handige en praktische aanpak richting een eigen businessmodel ook verscheidene opdrachten, checklists en een playlist aan. De playlist bevat video's met verhalen van verschillende Nederlandse ondernemers uit de technieksector die op een inspirerende en vaak ook onverwachte wijze tot een eigen circulair businessmodel zijn gekomen. Voldoende praktische inspiratie om goed je circulaire economie te kickstarten.

Klik op de oranje download button, laat je gegevens achter en je ontvangt de download direct in je mailbox.

binnenzijde Paper In 5 stappen een eigen circulair

Innovaties voor duurzame groei in technologie

Technologische vooruitgang is essentieel voor het verbeteren van het milieu en het bevorderen van duurzaamheid binnen de technieksector. Een gerichte inzet op energiebesparing, duurzaamheid en klimaatcompensatie opent talloze mogelijkheden voor duurzame energieprojecten. Deze initiatieven bieden niet alleen zakelijke kansen maar maken tevens de bedrijfsvoering veerkrachtig voor de toekomst. De technieksector speelt een vitale rol in het realiseren van een circulaire economie.

De commerciële kansen in een circulaire technieksector

  • De markt voor duurzame producten en diensten is groeiende.
  • Het levert positieve publiciteit op bij klanten.
  • Het verbetert de reputatie van de onderneming bij stakeholders.
  • Het versterkt de innovatiekracht en het aanpassingsvermogen van het bedrijf.
  • Wie minder afval produceert en zuiniger omspringt met energie en grondstoffen, bespaart op bedrijfskosten.

Ben je lid van Techniek Nederland?
Download het volledige 'Pakket De Circulaire Technieksector'

Met het gratis Pakket De Circulaire Technieksector leer je stapsgewijs te denken en te werken aan een circulaire aanpak en aan omzet uit je circulaire activiteiten. Kickstart vandaag nog je circulaire aanpak!