Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Leadgen Circulariteit
Paper In 5 stappen een eigen circulair businessmodel

Paper In 5 stappen een eigen circulair businessmodel

Een circulaire economie in de installatietechniek; bij Techniek Nederland houden we graag rekening met zulke ontwikkelingen en mogelijkheden in onze sector. Vandaar dat we de paper 'In 5 stappen naar een eigen circulair businessmodel' gratis beschikbaar stellen aan ondernemende professionals die wensen te groeien in de circulaire economie: zakelijk en maatschappelijk.

Dus fijn dat je de tijd neemt om dit stappenplan door te nemen. Dat betekent dat je met een bepaalde reden bezig wilt zijn met het onderwerp circulariteit. Als ondernemer of ondernemende professional wil je graag concreet aan de slag met een circulair thema. In het stappenplan word je direct aan het werk gezet. Je creëert namelijk een compact plan van aanpak om binnen je organisatie met circulariteit te starten. Lekker praktisch toch? Download vandaag nog de paper en zet die eerste stap richting circulaire groei van je bedrijf.

Wat zit er in de download?

De paper In 5 stappen naar een eigen circulair businessmodel biedt naast een handige en praktische aanpak richting een eigen businessmodel ook verscheidene opdrachten, checklists en een playlist aan. De playlist bevat video's met verhalen van verschillende Nederlandse ondernemers uit de technieksector die op een inspirerende, en vaak ook onverwachte wijze tot een eigen circulair businessmodel zijn gekomen. Voldoende praktische inspiratie om goed je circulaire economie te kickstarten.

binnenzijde Paper In 5 stappen een eigen circulair

Pakket De Circulaire Technieksector

Ben je lid van Techniek Nederland? Dan kun je gratis het Pakket De Circulaire Technieksector downloaden. Hiermee leer je stapsgewijs te denken en te werken aan een circulaire aanpak en aan omzet uit je circulaire activiteiten. Kickstart vandaag nog je circulaire aanpak.