Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Algemeen directeur

Ir. E.W.L. (Erik) van Engelen is Algemeen directeur van Techniek Nederland, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

Ir. Erik van Engelen is afgestudeerd elektrotechnicus (TU Eindhoven) in de afstudeerrichting Energietechniek. Na zijn studie werkte hij onder meer als projectleider en adjunct-directeur in de technologiesector (1989-1997).

Vanaf 1997 werkte hij bij Essent, onder andere als directeur Essent Duurzaam, directeur Essent B2B, manager Public Affairs en directeur Innovatie. Vanaf 2011 was hij directeur van Stichting Groen Gas Nederland en in 2013 daarnaast Manager Innovatie bij RWE AG (Essen, Duitsland). Sinds 1 maart 2013 is Erik Algemeen directeur van Techniek Nederland.

Wilt u informatie over onze standpunten of ontwikkelingen en actualiteiten in de installatiebranche en technische detailhandel? Neem dan contact op met onze persvoorlichter/woordvoerder Dick Reijman T 088 543 27 53.