Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

senary

Opleidingen Brandbestrijding

Brand kan altijd ontstaan. Op de werkplek zijn brandblusmiddelen wettelijk verplicht. Maar ook thuis geeft het een veilig gevoel. Een installatiebedrijf kan in een woning of bedrijfspand voorzieningen aanleggen om een eventuele brand te bestrijden.

Een brandleiding dient voor het transport van water bij het bestrijden van brand. De leiding mag het niet begeven. Daarom moeten brandleidingen voldoen aan strenge wettelijke eisen.

Een oplossing die de brandveiligheid in woningen aanzienlijk verbetert, is een woning-/waterleidingsprinklerinstallatie die rechtstreeks is aangesloten op de drinkwaterleiding. De aanlegkosten ervan zijn beperkt. Eenmaal geïnstalleerd hebben bewoners er nauwelijks omkijken naar. In Nederland zijn de voordelen van woningsprinklers nauwelijks bekend, terwijl ze in nieuwbouwprojecten steeds vaker worden toegepast.

Onderstaand een aantal cursussen die Techniek Nederland voor u heeft geselecteerd.