Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

senary

Opleidingen Bliksem en overspanningsbeveiliging

In Nederland slaat de bliksem per jaar gemiddeld 210.000 keer in. Dat zijn 2 tot 3 inslagen per vierkante kilometer. De schade die op deze manier aan bedrijven en woningen wordt aangericht kan enorm zijn. Naast de risico’s van brand en schade aan het gebouw, kan ook elektronische apparatuur ernstig beschadigd raken bij een inslag. En dan hebben we het nog niet over de risico’s voor uzelf en de medewerkers.

Niet alleen een directe blikseminslag in uw gebouw of woning vormt een risico. Het risico op een indirecte inslag is nog een stuk groter. Bij iedere bliksemontlading ontstaan tot op kilometers afstand elektromagnetische velden die ernstige schade toe kunnen brengen aan computers. Met de opkomst van de verfijnde elektronica is de kans op schade door een indirecte inslag groter geworden.