Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

senary

Workshop ‘privacy, goed geregeld’

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.

Leden

€ 125,-

Doel

Tijdens de workshop zal worden ingegaan op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), die in mei 2018 zal ingaan, en de Wet Meldplicht Datalekken. Privacy rechten van personen worden versterkt en uitgebreid. Ook krijgen ondernemers meer verantwoordelijkheden. De theorie in deze workshop wordt geïllustreerd met praktijkvoorbeelden. Het is aan te bevelen dat ondernemers hier tijdig mee aan de slag gaan. De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) kan bij schending van de privacy rechten een boete tot € 900.000,- en als dit meer is, maximaal 10% van de omzet opleggen.

Doelgroep

De workshop is gericht op iedereen die te maken heeft met verwerking van persoonsgegevens. De (nieuwe) wet raakt eigenlijk alle lagen van de organisatie.

Kleine bedrijven: ondernemer, DGA, partner van ondernemer (salaris)administrateur.

Midden bedrijven: naast bovengenoemde personen, leidinggevenden, vestigingsmanager, HR medewerkers, medewerkers marketing en medewerkers automatisering.

Grote bedrijven: met name HR medewerkers, salarisadministrateurs of vestigingsmanagers, medewerkers marketing en medewerkers automatisering.

Inhoud

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Welke verplichtingen brengt de (nieuwe) privacywetgeving met zich mee voor de ondernemer?
  • Welke privacy risico’s zijn er en hoe beheerst de ondernemer deze?
  • Wanneer is er sprake van een datalek/ beveiligingsinbreuk?
  • Wie is er aansprakelijk voor het niet naleven van de AVG? En hoe daar mee om te gaan?
  • Versterking sanctiemogelijkheden voor AP om hoge boetes op te leggen.
  • Verdere inhoud van de cursus wordt bepaald aan de hand (bij voorkeur) vooraf aangeleverde casuïstiek.

Duur

1 dagdeel

Locatie

De cursus vindt plaats bij Techniek Nederland te Zoetermeer

Prijs

De kosten voor deze workshop bedragen € 125,- (excl. btw).

Dit is inclusief lunch en praktijkmaterialen.

Afsluiting

Na het volgen van de workshop  ontvangt men een bewijs van deelname.
 

Aanmelden

Wilt u zich opgeven voor deze workshop? Kijk in de agenda of de workshop binnenkort gegeven wordt of vul dit interesseformulier in.

Incompany

Deze workshop kan bij u in het bedrijf of in de omgeving daarvan worden verzorgd. De kosten voor een incompany-traject zijn € 495,00 per workshop. Deze workshop kan worden aangepast aan uw specifieke bedrijfssituatie.