Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

tertiary

Riwal - Veilig werken op hoogte

riwal-header

Stel, u moet installatiewerkzaamheden uitvoeren op 5 meter of hoger. Dan vraagt u zich waarschijnlijk voorafgaand aan de werkzaamheden af hoe u deze werkzaamheden op hoogte het veiligste uit kunt voeren.

Voor het werken op hoogte denkt Riwal graag met u mee en zal samen met u tot een werkbare oplossing komen. Zo kunnen we adviseren welke machine het meeste geschikt is of zoeken we samen met u naar een oplossing op maat. Met goed onderhouden, hoog kwalitatief en groot assortiment hoogwerkers, verreikers en heftrucks onderbouwt Riwal dat veilig en efficiënt werken op nummer één staat.

De oplossing voor de installatiebranche is ontwikkeld in samenwerking met een van onze klanten, namelijk de buizendrager. Hiermee worden de veiligheidsrisico’s van het naar boven transporteren van buizen beperkt tot een minimum.  Op onze website kunt u meer lezen over de buizendrager.

Met 9 vestigingen verspreid over Nederland en België bieden we een landelijke dekking en zitten we altijd bij u in de buurt. Naast verhuur en opleidingen kunt u bij Riwal ook hoogwerkers, verreikers en machineonderdelen kopen. Heeft u zelf een hoogwerker aangeschaft? Riwal neemt u het onderhoud en de jaarlijkse verplichte keuring volledig uit handen en levert tijdens het onderhoud een vervangende machine. Zo kunt u altijd verder met uw werkzaamheden.

Riwal:

 • Altijd een betrouwbare en geïnspecteerde machine
 • Bij een storing binnen 3 uur aanwezig
 • Veiligheid en kwaliteit staan op één!
 • Denkt graag met u mee.

Uw voordeel

Leden van Techniek Nederland krijgen:

 • 50% korting* op de huur weekprijzen van schaar-, mast-, telescoop- en knikarmhoogwerkers
 • 20% korting* op alle andere types
 • € 20,- korting op het transport (€ 75,-  in plaats van € 95,-)
 • premie 6% Riwal schade regeling over de netto huurtarieven (dus over de tarieven na toepassing van de korting)
 • een betalingstermijn van 45 dagen (in plaats van 30 dagen)

* deze korting is geldig op de bruto tarieven die zijn vastgesteld per 1-1-2019.

Veilig werken op lage hoogtes

Riwal heeft een groot assortiment aan Low Level Access machines met een werkhoogte van 3,5 tot 5,1 meter. De term Low Level Access wordt gebruikt als nieuwe aanduiding van machines die een veilige alternatief bieden voor de ladders, trapjes, podia, stellingen en (rol)steigers. Deze machines worden voornamelijk indoor gebruikt waarbij de werkhoogte laag is (maximaal 5,1 meter).

Riwal biedt twee verschillende soorten Low Level Access machines aan namelijk:

 1. Handmatig verrijdbare machine (Push around)
 2. Zelfrijdende machine.

Low Level Access machines is dé oplossing om veilig te werken op lage hoogte.

Voordelen van de Low Level Access machines zijn:

 • Veiliger werken door leuningwerk als bescherming
 • Door compactheid en gewicht, passen ze door alle (standaard) deuren en liften en zijn toepasbaar op alle ondervloeren (ook die lage belasting) heeft
 • Verhoogt productiviteit
 • Door uitschuifbaar platform makkelijk over obstakels te reiken
 • Breed inzetbaar voor alle sectoren

Meer informatie

W riwal.com
M marketing@riwal.com
T 088 618 18 88