Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

tertiary

Riwal - Veilig werken op hoogte

riwal-header

Stel, u moet installatiewerkzaamheden uitvoeren op hoogte? Dan vraagt u zich waarschijnlijk voorafgaand aan de werkzaamheden af hoe u deze werkzaamheden op hoogte het veiligst en meest efficiënt uit kunt voeren.

Voor het werken op hoogte denkt Riwal graag met u mee en zal samen met u de beste oplossing vinden. Zo kunnen we adviseren welke machine het meeste geschikt is of zoeken we samen met u naar een oplossing op maat. Met goed onderhouden, kwalitatief materiaal en een divers assortiment hoogwerkers, verreikers en heftrucks is Riwal de specialist voor het werken op hoogte.

Onze oplossingen voor de installatiebranche zijn ontwikkeld in samenwerking met onze klanten, de buizendrager is hier een goed voorbeeld van. Hiermee worden de veiligheidsrisico’s van het naar boven transporteren van buizen beperkt tot een minimum en wordt het werk eenvoudiger en daardoor effiënter.

Met 5 vestigingen verspreid over Nederland bieden we een landelijke dekking en zitten we altijd bij u in de buurt. Naast verhuur en opleidingen kunt u bij Riwal ook hoogwerkers, verreikers en machineonderdelen kopen. Heeft u zelf een hoogwerker aangeschaft? Riwal neemt u het onderhoud en de jaarlijkse verplichte keuring graag volledig uit handen en levert tijdens het onderhoud een vervangende machine. Zo kunt u altijd verder met uw werkzaamheden. Interesse in onze onderdelen webshop? Bezoek onze website en vraag een demo of account aan!

Riwal:

 • Altijd een betrouwbare en geïnspecteerde machine
 • Bij een storing binnen 3 uur aanwezig
 • Veiligheid en kwaliteit staan op één!
 • Denkt altijd in oplossingen!

Uw voordeel

Leden van Techniek Nederland krijgen:

 • 40% korting* op de huur weekprijzen van schaar-, mast-, telescoop- en knikarmhoogwerkers
 • 20% korting* op alle andere types
 • € 20,- korting op het transport (€ 100,-  in plaats van € 125,-)
 • 20% korting op de premie voor de Riwal schaderegeling over de netto huurtarieven (dus over de tarieven na toepassing van de korting)
 • een betalingstermijn van 45 dagen (in plaats van 30 dagen)

* deze korting is geldig op de bruto tarieven die zijn vastgesteld per 1-1-2023.

* Riwal berekent met aftrek van de korting minimaal € 100

Veilig werken op lage hoogtes

Riwal heeft een groot assortiment aan Low Level Access machines met een werkhoogte van 3,5 tot 5,1 meter. De term Low Level Access wordt gebruikt als nieuwe aanduiding van machines die een veilige alternatief bieden voor de ladders, trapjes, podia, stellingen en (rol)steigers. Deze machines worden voornamelijk indoor gebruikt waarbij de werkhoogte laag is (maximaal 5,1 meter).

Riwal biedt twee verschillende soorten Low Level Access machines aan namelijk:

 1. Handmatig verrijdbare machines (Push around)
 2. Zelfrijdende machines.

De Low Level Access machines zijn dé oplossing om veilig te werken op lage tot matige hoogtes.

Voordelen van de Low Level Access machines zijn:

 • Veiliger werken door leuningwerk als bescherming
 • Door compactheid en gewicht, passen ze door alle (standaard) deuren en liften en zijn toepasbaar op alle ondervloeren (ook die lage belasting) heeft
 • Verhoogt productiviteit
 • Door uitschuifbaar platform makkelijk over obstakels te reiken
 • Breed inzetbaar voor alle sectoren

 

Meer informatie

W riwal.com
M marketing@riwal.com
T 088 618 18 88