Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

tertiary

Hulp bij Cybercrime en andere digitale problemen: 4iTrust Integrity Services

Is er ingebroken in uw IT-omgeving? Bent u plotseling bestanden kwijt? Zijn er bedrijfs- en/of persoonsgegevens gestolen of gelekt? Bent u getroffen door ransomware, malware of identiteitsfraude? De experts van 4itrust bieden hulp. 4iTrust kan u ook adviseren hoe u de beveiliging van uw ICT-infrastructuur kunt verbeteren. Als Techniek Nederland-lid krijgt u korting op de diensten van 4iTrust.

4iTrust Integrity Services:

  • adviseert hoe u risico’s kunt verkleinen;
  • voert recherche-, integriteits- en fraudeonderzoek uit;
  • doet forensisch IT-onderzoek en voert datarecovery uit bij verlies van geautomatiseerde bestanden en problemen met harde schijven.

Uw voordeel

Leden van Techniek Nederland krijgen:

  • 20% korting op de uurtarieven van een (senior) investigator of projectmanager bij recherche-, integriteits- en fraudeonderzoek;
  • de handleiding ‘Criminaliteit te lijf’, die is opgesteld in samenwerking met 4iTrust;
  • 10% korting op alle overige werkzaamheden, waaronder IT-onderzoek en datarecovery.

4iTrust werkt met een vergunning van het ministerie van Justitie en Veiligheid (POB nummer 1039).

Meer informatie

W http://www.4itrust.com
M info@4itrust.com
T 020 686 72 87 / M 06 514 897 42