Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

tertiary

€ 300,00 korting op begeleiding bedrijfscertificering F-gassen

installatiegilde

Zowel voor werk aan warmtepompen als airco’s hebt u een F-gassen certificaat nodig. Techniek Nederland stelt een model kwaliteitshandboek F-gassen gratis ter beschikking. Voor wie de begeleiding BRL100 in één dag wil, geldt bij Installatiegilde een korting van driehonderd euro.

Voor leden van Techniek Nederland geldt bij Installatiegilde een korting van driehonderd euro op de begeleiding BRL100 in één dag (normale prijs € 799,00). Aan het eind van de dag heeft u een compleet ingevuld kwaliteitshandboek F-gassen en een actielijst ter voorbereiding op de audit. 

Lidbedrijven die zich aanmelden voor deze begeleiding krijgen in combinatie met de begeleiding tien procent korting op het door Installatiegilde.nl ter plaatse laten kalibreren van hun meet- en regelapparatuur op diezelfde (begeleidings)dag. Het model handboek is voor leden van Techniek Nederland gratis te downloaden via de website.

Aanmelden voor de begeleiding kan hier: www.installatiegilde.nl/technieknederland
Het handboek raadplegen kan via www.technieknederland.nl/fgassen.