Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Zet jouw bedrijf in de spotlight met een Techniek Inclusief Award!

Techniek-Inclusief-Award-1600x900
primary

Hoe divers en inclusief is jouw bedrijf? Techniek Nederland, Wij Techniek en de SER Diversiteit in Bedrijf zijn op zoek naar inspirerende praktijkvoorbeelden die diversiteit en inclusiviteit in de installatiebranche vergroten. Zet jij jouw bedrijf in de spotlight met een Techniek Inclusief Award?

Inspirerende praktijkvoorbeelden

Met de Techniek Inclusief Award vragen Techniek Nederland, Wij Techniek en de SER Diversiteit in Bedrijf aandacht voor diversiteit en inclusie in de installatiebranche. Onderzoeken wijzen uit dat bedrijven met een divers personeelsbestand beter presteren. Denk aan zichtbare verschillen zoals leeftijd, geslacht en etniciteit. Maar ook onzichtbare verschillen als nationaliteit, religie of seksuele geaardheid. Met de awards willen we goede praktijkvoorbeelden delen ter inspiratie voor andere bedrijven uit de installatiebranche.

Doe ook mee!

Tot 15 oktober 2023 kun je jouw activiteit aanmelden via SER Diversiteit in Bedrijf. Een onafhankelijke vakjury maakt een keuze uit de inzendingen. In november worden de genomineerden bekendgemaakt, waarna hun activiteit in de spotlight wordt gezet en gepresenteerd wordt in een video. De uiteindelijke winnaars worden bekend gemaakt op de de VSK-beurs 2024. Er worden twee awards uitgereikt, één voor mkb en één voor grootbedrijf. Kijk hier voor meer informatie over de Techniek Inclusief Award.

Ondersteuning nodig voor jouw bedrijf?

Wil jij aan de slag om diversiteit en inclusie in je bedrijf te bevorderen? Er zijn verschillende initiatieven waar je (vaak kosteloos) gebruik van kunt maken als een quickscan voor je bedrijf, advies, diverse workshops over inclusief leiderschap en begeleidingstrajecten. Kijk hier voor meer informatie.