Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Zet jouw bedrijf in de spotlight met een Techniek Inclusief Award!

Techniek Inclusief Award

Hoe divers en inclusief is jouw bedrijf? Techniek Nederland, Wij Techniek en SER Diversiteit in Bedrijf zijn op zoek naar inspirerende praktijkvoorbeelden die diversiteit en inclusiviteit in de installatiebranche vergroten. Zet jij jouw bedrijf in de spotlight met een Techniek Inclusief Award?

Praktijkvoorbeelden, klein en groot

Iedere activiteit ter bevordering van diversiteit en inclusiviteit kan meedingen naar een award. Er zijn twee categorieën: mkb en grootbedrijf. Inzendingen worden door een vakjury beoordeeld aan de hand van deze criteria:

  1. Vernieuwing: is de activiteit uniek, creatief en/of bijzonder? 
  2. Overdraagbaarheid: is het mogelijk voor andere bedrijven om deze actie ook toe te passen?
  3. Effectiviteit: zijn er zichtbare resultaten?
  4. Duurzaamheid: draagt het op een duurzame manier bij aan een meer diverse en inclusieve werkomgeving?

Aanmelden niet meer mogelijk

Tot 15 oktober kon je jouw bedrijf aanmelden voor een Techniek Inclusief Award. De genomineerden worden binnenkort bekendgemaakt en op de VSK-beurs in februari 2024 worden de awards uitgereikt.

Doel van de Techniek Inclusief Award

Met deze award vragen Techniek Nederland, Wij Techniek en de SER Diversiteit in Bedrijf aandacht voor diversiteit en inclusie in de installatiebranche. Onderzoeken wijzen uit dat bedrijven waar veel verschillende mensen werken beter presteren. Denk aan zichtbare verschillen zoals leeftijd, geslacht en etniciteit. Maar ook onzichtbare verschillen als nationaliteit, religie of seksuele geaardheid. Met de awards willen we goede praktijkvoorbeelden delen ter inspiratie voor andere bedrijven uit de installatiebranche.

Ondersteuning voor jouw bedrijf

Wil jij aan de slag om diversiteit en inclusie in je bedrijf te bevorderen? Er zijn verschillende initiatieven waar je (vaak kosteloos) gebruik van kunt maken als een quickscan voor je bedrijf, advies, diverse workshops over inclusief leiderschap en begeleidingstrajecten. Kijk hier voor meer informatie.