Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Nieuwe voorzitter Vakcommissie Beveiliging

beveiliging
primary

Marc Niele van RONAX B.V. is per 17 januari 2022 voorzitter van de Vakcommissie Beveiliging van Techniek Nederland. Hij volgt daarmee Fred van Poelgeest van Niefra Beveiligingen op.

De Vakcommissie Beveiliging van Techniek Nederland:

  • stelt kennis en deskundigheid beschikbaar op het gebied van wet- en regelgeving en innovatie om onze leden te faciliteren in ondernemerschap;
  • omvat een groep van deskundige belangenbehartigers die zich inzet voor beveiligingsinstallateurs;
  • heeft invloed op regelgeving, heeft toegang tot stakeholders op het gebied van wet- en regelgeving, mondiale ontwikkelingen en is in staat om te lobbyen in Den Haag (en Brussel).

Marc Niele is directeur van de RONAX-groep. Hieronder vallen onder meer de organisaties Prisma Beveiliging en Stam Elektrotechniek. De expertise en ervaring van Marc sluiten goed aan bij de doelstellingen van de vakcommissie en de uitdagingen waar beveiligingsinstallateurs in het kader van onder andere innovatie en digitalisering mee te maken hebben. Marc beschikt over een goed netwerk binnen de sector van beveiligingsinstallateurs en stakeholders.

Techniek Nederland wenst Marc Niele en de voltallige vakcommissie veel succes met alle activiteiten, zoals de organisatie van het kennisevent op 13 april 2022 tijdens de vakbeurs Fire Safety & Security. Schrijf deze datum vast in uw agenda, binnenkort volgt hierover meer informatie!

Kijk voor meer informatie over Beveiliging op de website: Beveiliging | Techniek Nederland