Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Een minuut met Doekle: Techniekonderwijs

Doekle Terpstra
primary

PageMetaInformation[ 1]

In dit filmpje roept voorzitter Doekle Terpstra overheid, onderwijs en bedrijfsleven op om de handen ineen te slaan en te zorgen voor voldoende technici in de installatiebranche. Doen we dat niet, dan dreigt een tekort van 15.000 technische vakmensen. Terpstra: ‘De installatiebranche groeit de komende jaren met zo’n 20%, we hebben veel nieuwe vakmensen nodig om de groei te kunnen bijbenen. Als we de tekorten niet aanpakken, weten we op voorhand dat we de doelstellingen uit het Energieakkoord niet gaan halen. Dat moeten we voorkomen!’

Heeft u suggesties om het tekort aan vakmensen aan te pakken? Laat het me weten!

d.terpstra@technieknederland.nl.