Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

De RI&E is uitgebreid met maatregelen tegen corona en andere virussen

Werken in kantoortuin
primary

De Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) voor onze sector is uitgebreid met een corona-module. Maakt u gebruik van de nieuwe module, dan voldoet u aan de wet. Nog veel belangrijker: door de module toe te passen creëert u een gezonde en veilige werkplek voor uw werknemers en uzelf.

Rekening houden met een nieuwe besmettingsgolf

Virologen waarschuwen dat de coronapandemie nog niet afgelopen is. Jaap van Dissel van het RIVM denkt dat het goed mogelijk is dat varianten van het virus dit najaar zullen zorgen voor een nieuwe golf aan besmettingen. Het is dus belangrijk om het risico op besmettingen zo klein mogelijk te houden. Dat is goed voor de veiligheid van uw medewerkers en voor de continuïteit van uw bedrijf.  

Risico’s inventariseren

De risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) helpt u om de risico’s in kaart te brengen die een bedreiging vormen voor gezond en veilig werken. Vervolgens neemt u maatregelen om de risico’s te beperken. Daar horen nu dus ook risico’s op virusbesmetting bij. Gebruik van de RI&E is niet vrijblijvend. Volgens de Arbowet bent u verplicht om een risico-inventarisatie en -evaluatie uit te voeren.

Ga aan de slag met het invullen van de corona-aanvulling in de RI&E op de website van ArboTechniek.

Ook interessant voor u: Onderwerp Veilig werken