Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

De Verbinding

De-Verbinding-1600x900

Ons ledenmagazine 'Verbinding' komt vier keer per jaar uit. Hierin informeert Techniek Nederland leden over actuele verenigingsactiviteiten. Maar ook over ontwikkelingen in de markt en bij leden(groepen), onze partners, het actuele dienstenaanbod en onze belangenbehartiging.

Met 'Verbinding' wil Techniek Nederland een beeld geven van haar activiteiten, bijvoorbeeld:

  • Online en offline producten en diensten (ledenvoordeel) die direct kunnen ondersteunen in bedrijfsactiviteiten van leden
  • (Kennis)activiteiten en bijeenkomsten van leden- en vakgroepen
  • Lobbyactiviteiten om belangen van onze leden te behartigen
  • Scholingsaanbod
  • Techniek Nederland in de media
  • Diensten van onze partners

Laatste editie - maart 2024

Voorzitter Doekle Terpstra zei het al; ‘Samenwerken is het nieuwe concurreren.’ Installatiebedrijven Breman en Kemkens bewijzen dat dit klopt. Ze gaven gehoor aan de roep van woningcorporaties en vastgoedbeheerders om vanuit samenwerking betere resultaten te bereiken bij onderhoud en renovatie. Cornel Gaasbeek, contractbeheerder bij Breman Woningbeheer Midden en Twan van Grinsven, operationeel directeur bij Kemkens Group vertellen over de kansen voor installateurs met de standaardmethode Resultaat Gericht Samenwerken. Een succesverhaal. Dit en meer in deze editie van De Verbinding

Archief

In het archief vindt u een overzicht van alle tot nu toe verschenen uitgaven van de 'Verbinding'.