Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

De Verbinding

Verbinding-3-2023-1600x900

Ons ledenmagazine 'Verbinding' komt vier keer per jaar uit. Hierin informeert Techniek Nederland leden over actuele verenigingsactiviteiten. Maar ook over ontwikkelingen in de markt en bij leden(groepen), onze partners, het actuele dienstenaanbod en onze belangenbehartiging.

Met 'Verbinding' wil Techniek Nederland een beeld geven van haar activiteiten, bijvoorbeeld:

  • Online en offline producten en diensten (ledenvoordeel) die direct kunnen ondersteunen in bedrijfsactiviteiten van leden
  • (Kennis)activiteiten en bijeenkomsten van leden- en vakgroepen
  • Lobbyactiviteiten om belangen van onze leden te behartigen
  • Scholingsaanbod
  • Techniek Nederland in de media
  • Diensten van onze partners

Laatste editie - september 2023

We vertellen over ledenvoordelen, trainingen en workshops en evenementen, maar ook over het pakket Warmtepompen en hoe datagedreven verduurzamen makkelijker wordt met de BespaarSamen-aanpak. Dit en meer in deze editie van De Verbinding

Archief

In het archief vindt u een overzicht van alle tot nu toe verschenen uitgaven van de 'Verbinding'.