Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

quaternary

Systeemlabelcalculator - Online versie

Om u in staat te stellen uw klanten snel en adequaat te voorzien van de juiste labels, hebben Techniek Nederland, ISSO en 2BA een online calculator ontwikkeld. Deze handige rekentool is gratis voor onze leden.

Met deze online versie van de systeemlabelcalculator berekent u eenvoudig het systeemlabel op de website van Techniek Nederland. Wat moet u hiervoor doen?

  • U logt in met uw persoonlijke Techniek Nederland-gebruikersnaam en wachtwoord
  • U vult de gegevens in van de leverancier, of u kiest uit de lijst van producten uit de beschikbare database
  • Ga direct aan de slag

Andere versies

Wilt u de systeemlabelcalculator op uw eigen website integreren? Kies dan voor één van de andere versies: