Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

quaternary

Wecycle

Als u nieuwe elektrische apparaten en energiezuinige verlichting levert, moet u het oude materiaal innemen. 75 tot 90% van de gerecyclede apparaten is herbruikbaar als grondstof voor nieuwe producten. Met een klein volume kunt u bij uw gemeente terecht. Gaat het om grote volumes dan haalt Wecycle het op. Zo zijn u en uw klant verzekerd van verantwoorde recycling van deze apparaten.

Voor de inname, de tijdelijke opslag en afgifte van afgedankte elektrische apparaten (zoals wasmachines, koelkasten) aan Wecycle ontvangt u een kostenvergoeding.

Detaillisten

De hoogte van de kostenvergoeding (exclusief btw) is gebaseerd op het soort apparaat:

 • Fractie (computer)monitor met een beeldbuis (CRT)
  vier euro per CRT
 • Fractie tv of (computer)monitor met een plat beeldscherm (FPD)
  vier euro per FPD
 • Fractie groot witgoedapparaat (GWG)
  zes euro per GWG
 • Fractie koel-/vriesapparaat (KV)
  zes euro per KV
 • Fractie Kleine Elektrische en ICT-apparaten (KEI)
  één euro per overig elektrisch apparaat dat niet in de KEI-box past
  twee euro voor een volle KEI-box (speciale inzamelbox voor Kleine Elektrische en ICT-apparaten).

De kostenvergoeding is gebaseerd op de feitelijke afgifte van de apparaten aan Wecycle. Wilt u de korting ontvangen? Geef dan alle ingenomen afgedankte elektrische apparaten af aan Wecycle.De kostenvergoeding betaalt Wecycle achteraf en per kwartaal aan de hand van de opgehaalde hoeveelheden

Grootschalig aanbieden
Wanneer u vanaf een distributiecentrum elektrische apparaten grootschalig (in containers) gesorteerd aanbiedt in vijf fracties (CRT, FPD, GWG, KV en KEI), krijgt u een kostenvergoeding van € 140,- per ton.

Registreren noodzakelijk
Om de kostenvergoeding te ontvangen, dient u zich te registreren bij Wecycle en de algemene voorwaarden te accepteren.

Installateurs

Wecycle stelt gratis inzamelboxen beschikbaar voor tl-buizen, spaar- en ledlampen en boven de 50kg haalt Wecycle gratis de afgedankte energiezuinige verlichting op.

Meer informatie

W www.wecycle.nl

T 079 760 06 72