Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Cao installatiebranche

cao.jpg

Techniek Nederland voert de onderhandelingen voor de cao voor het installatiebedrijf. De cao voor het installatiebedrijf is geclusterd met een 5 tal andere cao’s binnen de Metaal & Techniek. De onderhandelingen worden met FNV, CNV Vakmensen en De Unie gevoerd. Voor de actuele informatie met betrekking tot onderhandelingen verwijzen wij naar het cao platform installatie.

Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
CAO cao Installatie

Cao voor de toekomst

De cao voor de installatietechniek moet met zijn tijd mee ademen. Daarom zoeken we vernieuwing zodat de cao kan inspelen op de veranderingen op de arbeidsmarkt en de uitdagingen op gebied van de energietransitie en digitalisering. Zoals het bijvoorbeeld beter leesbaar maken van teksten. Naast de gidsfunctie die de cao biedt, zal de cao ook ruimte moeten bieden voor bedrijven en hun werknemers om specifieke afspraken te maken. 

secondary
Leo Rolf 01 240x240

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Leo Rolf

Vakspecialist

088 543 27 90 | E-MAIL

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES

Extra informatie

ESF-subsidie voor projecten met als thema ‘duurzame inzetbaarheid’

Werkgevers die aan duurzame inzetbaarheid willen werken kunnen ESF-subsidie aanvragen. Het doel van duurzame inzetbaarheid (ESF 2014 - 2020) is om mensen langer en productief aan het werk te houden en in te zetten op leeftijdsbewust personeelsbeleid. Er zijn verschillende aanvraagtijdvakken. Wilt u weten hoe u kunt aanvragen en aan welke criteria u moet voldoen, bekijk dan de informatie van het Minsterie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Download

Het Generatiepact uit de cao Technische installatiebranche

Het Generatiepact biedt werkgevers een manier om oudere werknemers op een verantwoorde en betaalbare wijze tot aan het pensioen aan het werk te houden. De regeling treedt op 1 januari 2018 in werking. Leden van UNETO-VNI lezen hier alles over op deze website.

Lees meer

senary

Circulaires

Alle circulaires