Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

septenary

Menselijke factor

Gelet op de ontwikkelingen in de branche is de trend om je als aanbieder meer te richten op comfort, ontzorging, beheer en onderhoud. De benadering van de klant verschuift hiermee van het aanbieden van technische oplossingen naar meer (sociale) interactie met de klant.

Ook maatschappelijk zijn er grote wijzigingen. Het aantal technisch opgeleide vakmensen is dalende, er is meer vraag naar werk in deeltijdfuncties, de technische ontwikkelingen gaan steeds sneller en de pensioenleeftijd wordt fors hoger.

Deze ontwikkelingen vragen om nieuwe concepten in de begeleiding van werknemers, levenslang leren, duurzame inzetbaarheid, ouderenbeleid en andere werkpatronen waaronder optimale combinatie van werk en privé.

Sociale innovatie is een belangrijk instrument om uw organisatie te ontwikkelen tot een toekomstbestendig, succesvol en gewaardeerd bedrijf. En het is minder ingewikkeld dan vaak wordt gedacht. Het is vooral een kwestie van doen. Techniek Nederland ondersteunt u hierin met informatie over relevante opleidingen en manieren om slimmer te werken, individueel te roosteren en bedrijfsprocessen te verbeteren. Maar bijvoorbeeld ook met informatie over MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) en goede arbeidsomstandigheden