Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Innovatie

INNOVATIE
septenary
Onderwerpen Nieuws Agenda

Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Innovatie is ook voor de installatiebranche cruciaal. De Beleidscommissie Innovatie van Techniek Nederland onderzoekt en verkent toekomstige trends en ontwikkelingen, zodat de branche daar tijdig op kan inspelen. Zij doet dat in nauwe afstemming met de andere kennisorganisaties in de installatiebranche, te weten Wij Techniek, ISSO en TVVL.

In 2018 is de derde toekomstverkenning voor Nederland en de installatiebranche CONNECT2025 verschenen. De scenariostudie SCENARIO2040 (februari 2020) geeft weer hoe de wereld en de markt er in 2040 uit kunnen zien en geeft tot stof tot nadenken. Niet alleen voor de technische sector, maar zeker ook voor andere sectoren, opdrachtgevers, kennisinstellingen en overheden.

Met de toekomstverkenning CONNECT2030 (september 2022) onderzoeken we welke rol de technieksector speelt in de maatschappelijke vraagstukken en uitdagingen voor 2030 in Nederland. 

Daarnaast organiseren we jaarlijks een zogenaamde Techathon.

Wat is de visie van de Beleidscommissie Innovatie? Hoe werkt deze commissie? Bekijk de Visie Innovatie 2023-2030.

 

Onderwerpen

Agenda Innovatie

Bijeenkomst innovatiemanagers

3D Makers Zone
HAARLEM

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA