Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Jong Techniek Nederland

jong

Jong Techniek Nederland richt zich op jonge (aanstaande) managers en ondernemers binnen de installatiebranche en elektrotechnische detailhandel. Jong in leeftijd (jonger dan 40 jaar) maar ook jong in de zin van de levensfase van de onderneming. Het platform richt zich ook op jonge managers, die zelf geen ondernemer zijn maar wel bijvoorbeeld een vestiging of een grote afdeling leiden. Daarnaast streeft het platform naar meer samenwerking met ‘jongerenclubs’ van andere branches binnen de bouwkolom, zoals bouwbedrijven en architecten, om de integratie tussen deze partijen te vergroten en proposities uit te breiden.

Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
STR Jong Techniek Nederland
Bedrijfsvoering

Met Jong Techniek Nederland hebben de jonge leden een platform om te netwerken en om kennis en ervaringen uit te wisselen. Hoe ervaren zij bijvoorbeeld de verschillen tussen generaties op de werkvloer? Levert dat problemen op of is het juist inspirerend? Of wat moet je doen bij een bedrijfsovername? Hoe bereken je wat je bedrijf waard is? Het is prettig om met andere gelijkgestemden van gedachten te wisselen over dit soort complexe onderwerpen en je netwerk regelmatig uit te breiden.

Sparren met collega’s is ook onderdeel van zelfontwikkeling en zelfbewustzijn. Je kunt immers in contact met anderen afmeten hoe je er zelf voor staat. Dat kan soms ook verrassende inzichten opleveren die kunnen leiden tot nieuwe en sterkere samenwerkingsverbanden in de keten met mogelijkheden om te groeien en om de eigen expertise uit te breiden.  

De speerpunten zijn:

  • Bedrijfsovername: hoe pak je dat aan?
  • Generatieverschillen op de werkvloer
  • Ontwikkelmanagement
secondary
Tobias Niemeijer 07 240x240

Heb je een vraag?

Neem contact op met

Tobias Niemeijer

Relatiebeheerder Zuidwest

06 132 944 07 | E-MAIL

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES

Extra informatie

Generatieverschillen op de werkvloer

Veel organisaties zijn zich bewust van de verschillen in generaties op de werkvloer. Zij richten hier hun human resource management op in. Maar is het wel zo dat deze generatieverschillen bestaan en extra aandacht behoeven? Of is dit een hype en een mythe? 

Lees meer

Bedrijfsopvolging

Of u nou wilt groeien of krimpen, u moet aan een aantal zaken denken bij bedrijfsovername of -opvolging. Bijvoorbeeld 'Wat is mijn bedrijf waard' of 'Hoe verhoog ik mijn bedrijfswaarde'. Op de onderwerppagina Bedrijfsovername en -opvolging hebben we een aantal producten en diensten geselecteerd die u ondersteunen bij te nemen beslissingen.  

 

Lees meer

Ontwikkelmanagement

Ontwikkelen betekent kansen pakken, maar ook risico's managen. In ontwikkelmanagement is meer dan ooit behoefte aan ‘ouderwets’ vakmanschap. Toegevoegde waarde komt vaak tot uiting in een strakke organisatie, planning en budgetbeheersing. Maar ook zelfbewustzijn en zelfontwikkeling zijn key in het proces. Ben niet bang om je nek uit te steken en te zorgen dat het goed komt! Najaar 2021 organiseert Jong Techniek Nederland in samenwerking met Remco Claasen een bijeenkomst met dit als thema.

septenary

Circulaires

Alle circulaires

Beleidscommissie Jong Techniek Nederland

De sturende kracht achter een vakgroep is de beleidscommissie: een kleine groep actieve leden die ondersteuning krijgt van het secretariaat. De commissie maakt het beleid voor gebied van de vakgroep. De voorzitter van de beleidscommissie vormt een duo met de branchemanager op het secretariaat.

Agenda

Masterclass Bedrijfskunde in één dag

Nyenrode Business Universiteit
BREUKELEN UT

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA