Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Het laatste nieuws

Vind een vakman bij u in de buurt

Zoekt u een erkend vakman voor elektra, sanitair, consumentenelektronica of klimaat? Kies dan voor de kennis en kwaliteit van Techniek Nederland leden.

Ledenzoeker werkt niet met deze browser. Internet Explorer biedt geen ondersteuning voor moderne webstandaarden. Voor optimale werking van de ledenzoeker vragen we u gebruik te maken van Chrome, Firefox of Edge.

primary

Minister De Jonge opende de VSK 2022. In het VSK Kennis Theater kondigde hij aan dat de hybride warmtepomp vanaf 2026 de verwarmingsstandaard wordt in Nederlandse woningen.

Locatie: Van der Valk Hotel Tilburg

De installatiebranche is hectisch en vakmensen zijn schaars. Projecten zijn lastig beheersbaar en blijken achteraf vaak minder renderend te zijn als vooraf wordt verwacht. Hoe beheers je als financial in deze turbulente tijd de projecten? En hoe houd je financieel grip op onderhanden projecten én vergroot je het projectrendement? Vanuit onze jarenlange ervaring in de installatiebranche en met het grote aantal installateurs waarmee we samenwerken hebben we diverse praktische methoden ontwikkeld om je hierbij te helpen.

De Makers van Morgen

basic
Hoe-vol-is-het-E-net-640x360

“Hoe vol is het e-net? Nou, zó vol dus!”

basic
Vliegende-start

Vliegende start ‘De Makers van Morgen’: 1,5 miljoen views