Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Hbo-opleidingen in de Techniek

Studenten-1600x900

De techniek biedt volop kansen aan mensen met een diploma, zeker ook hbo’ers. Er is voor iedereen wel een passende opleiding te vinden. Bekijk hieronder de hbo-opleidingen in de techniek.

Je wilt iets met techniek doen. En misschien weet je al dat je, bijvoorbeeld, werktuigbouwkunde wilt gaan studeren. Het kan ook zijn dat je het nog niet helemaal zeker weet. Wordt het elektrotechniek? Civiele techniek? Of misschien wel technische bedrijfskunde?

Be an Engineer

Wil je al een echte betaalde baan in de techniek én leren in deeltijd? Be an Engineer en meld je aan voor de hbo-deeltijdopleiding. Ga direct aan de slag met een uitdagende baan in de techniek én volg een erkende hbo-opleiding, inclusief officieel diploma op het eind.

Bij Be an Engineer bouw je geen studieschulden op. Sterker nog, je krijgt betaald tijdens je studie! Of je nu net klaar bent met HAVO of VWO, je MBO hebt afgerond of zelfs al werkt in een andere branche: je kunt gemakkelijk instromen.

Meer informatie

Wil je meer weten over opleidingen op andere niveaus?