Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Werken in de techniek: dit kun je worden

Werken in de techniek: dit kun je worden

De techniek schreeuwt om mensen met een diploma. Wil jij hier meer over weten? Bekijk dan ons overzicht hieronder. Van niveau 1 tot hbo-opleiding: er is voor iedereen wel een passende opleiding te vinden.

Niveau 1

  • Assistent installatie- en constructietechniek

Niveau 2

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5 (hbo)

Bekijk voor meer informatie ook de branchevakmanschapsstructuur op de website van Wij Techniek.

Meer informatie

Wil je meer weten over de diverse opleidingen?

Ben je op zoek naar een stageplaats of leerwerkplek? Kijk dan op Stagemarkt of Leerbanenmarkt. Of ga alvast gluren bij je toekomstige werkgever.

Techniek Nederland verzorgt ook in samenwerking met gerenommeerde opleidingsbedrijven een groot aantal gerichte opleidingen voor bij- en nascholing. Bekijk de pagina Opleidingen.