Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

In onze gesprekken wordt één plus één drie

'De sessies van de learning community ervaar ik als leerzaam. In de gesprekken met professionals bij elkaar - zowel lijn als HR - wordt één plus één echt drie. De zaken die wij van elkaar oppakken, kunnen we in veel gevallen in ons eigen bedrijf gebruiken. Het zet je in elk geval aan het nadenken', zegt Marleen Berk, directeur HR bij Facilicom Solutions. 'Ik heb er ook altijd zin in, want er heerst een goede vibe en een enthousiaste toon bij alle deelnemers.'

'Zaken die we bespreken gaan over faciliterend leiderschap en het leggen van verantwoordelijkheden zo laag mogelijk bij mensen. Dit zijn zaken waar we allemaal veel van kunnen opsteken. Het is goed om informatie te delen over het inzichtelijk maken van loopbaanpaden of hoe je verantwoordelijkheden lager in de organisatie kunt krijgen. Ik vind het ook mooi om te merken dat alle deelnemers daar open in zijn', vindt Marleen Berk

'Er is best een lange weg te gaan, willen we het sentiment in onze branche verbeteren, waar het gaat om het nog aantrekkelijker maken van een baan in onze sector. Maar in deze sessies leren we van elkaar. En door de professionele procesbegeleiding tijdens de sessies merk ik dat we echt verder komen.'