Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Webinar: De voordelen van Resultaatgericht Samenwerken (RGS) voor installateurs

UV04206-nieuwbouw-bouwplaats-1600x900
primary

Werk je met woningcorporaties en wil je betere financiële resultaten, minder druk op je organisatie, hogere klanttevredenheid én voorrang bij projecten? Ga dan aan de slag met RGS. Hoe deze methodiek voor jou werkt leggen Mark Sprenkels van Breman Installatiegroep en Twan van Grinsven van Kemkens Groep uit tijdens dit interactieve webinar.

Datum en tijd
Dinsdag 23 april 2024
15:00 - 16:00 uur
Klik hier om je aan te melden

Na aanmelding ontvang je enkele dagen van tevoren een deelnamelink.

Spar je regelmatig met woningcorporaties over de verduurzaming van hun woningvoorraad? Dan is deze webinar een must. De markt vraagt namelijk steeds vaker installateurs of ze via de RGS-methodiek werken. Een kwart van de woningcorporaties werkt inmiddels met deze methode. Bovendien zal je bedrijf efficiënter werken, niet in de laatste plaats omdat je meer invloed krijgt op keuzes in de bouw en installatie.

Inhoud webinar

  • Wat is RGS?
  • De klantvraag verandert
  • Praktijkvoordelen bij installatiebedrijven Breman en Kemkens
  • Hoe start je met RGS?
  • Waarom werkt nog niet iedereen met RGS?

Sprekers

  • Mark Sprenkels, Manager Kenniscentrum Energietransitie bij Breman Installatiegroep
  • Twan van Grinsven, Operationeel Directeur Kemkens Groep
  • Moderator: Thomas Piessens Programmamanager Energie Techniek Nederland

Voor wie bedoeld? 

Deze webinar is vooral interessant voor directeuren, business developers en projectmanagers van installatiebedrijven die veel samenwerken met woningcorporaties.
Wil je meer weten over de voordelen van RGS? Lees het verhaal van Mark Sprenkels, Manager Kenniscentrum Energietransitie bij Breman Installatiegroep.

Stichting RGS is een initiatief van Techniek Nederland, OnderhoudNL, Bouwend Nederland en Aedes. Bouwend Nederland verzorgt de technische realisatie van dit webinar.