Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Word lid van de groep Circulair installeren op LinkedIn!

Circulair-1600x900
primary

Heb je vragen over circulair installeren of wil je een mooi voorbeeld delen? Word dan lid van de LinkedIn groep Circulair installeren van Techniek Nederland, hét netwerk voor iedereen die actief is in de installatiebranche en interesse heeft in en kennis heeft over circulariteit. Zodat we elkaar kunnen inspireren en van elkaar kunnen leren. 

Circulariteit is een steeds belangrijker thema in de installatiebranche. Dat merken wij door het toenemende aantal vragen dat wij krijgen en voorbeelden die we zien van installatiebedrijven. Door een community via LinkedIn te starten hopen we een plek te creëren waar elke vraag gesteld mag worden. Waar bedrijven elkaar helpen en waar we met elkaar de kennis over circulariteit op een hoger niveau brengen. De LinkedIn groep is dus bedoeld vóór installateurs en wordt een succes dóór installateurs.