Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Circulaire economie

Onderwerp-Circulair-installeren-1600x900

“Vanuit passie ben je altijd op tijd, vanuit urgentie altijd te laat” De circulaire economie is een uitgelezen kans voor de installatiesector om bij te dragen aan een wereld waarin grondstoffen en materialen herbruikbaar zijn. Techniek Nederland pakt hierin een actieve rol. De circulaire economie is belangrijk omdat het de installatiesector kansen biedt door het toepassen van nieuwe verdienmodellen waarbij er meerwaarde ontstaat voor het installatiebedrijf, de klant én het klimaat. Techniek Nederland speelt hierin een belangrijke rol door kennis te ontwikkelen, kansen te verzilveren en de leden te inspireren. Op deze pagina staan diverse links, berichten en documenten die invulling geven aan deze rol.

Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
STR Circulaire economie
Bedrijfsvoering

secondary
Laurens de Vrijer 04 240x240

Heb je een vraag?


Neem contact op met
Laurens de Vrijer
Hoofd Werkgever- en Ondernemerschap
088 543 27 40 | E-MAIL

Brancheplan verpakkingen

bullets

Lees hoe de installatiebranche verpakkingen vermindert en verduurzaamt en doe mee!

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES

Extra informatie

Regelgeving en beleid

Welke afspraken en regels zijn er op gebied van circulariteit? We zetten Europese initiatieven en Nederlandse regelgeving en beleid voor u op een rij.

Lees meer

Praktijkvoorbeelden circulariteit

Bekijk enkele insprirerende voorbeelden van toepassing van circulair bouwen en installeren.

Lees meer

Meer informatie

Meer lezen over circulariteit? Bezoek deze pagina's.

Lees meer

Circulaire verdienmodellen

Bepaal uw eigen strategie en circulaire toepassing aan de hand van 5 circulaire verdienmodellen voor de installatiesector.

Lees meer

Circulaire gebouwen

In deze uitgave van Transitieteam Circulaire Bouweconomie van RVO Nederland leest u meer over circulaire theorieën, strategieën, waardecreatie en verdienmodellen van circulaire gebouwen. Daarnaast zijn 25 mooie praktijkvoorbeeldprojecten beschreven.

Download

Innovatieprogramma Circulaire bouw en infrastructuur

Dit programma van TKI Bouw en Techniek zet in op innovatie in nieuwe ontwerpstrategieën en -processen voor circulair onderhoud, reparatie, volhoudbaarheid, modulariteit, aanpasbaarheid en demonteerbaarheid op verschillende schaalniveaus; van product-, component-, en gebouwniveau tot stedenbouw. Speciale aandacht gaat uit naar de kansen die digitalisering en industrialisatie bieden.

Lees meer

LinkedIn groep Circulair installeren

bullets
  • Heb je een vraag over circulair installeren?
  • Wil je een mooi voorbeeld delen?

Word lid van de LinkedIn groep

septenary

Circulaires

Alle circulaires

Beleidscommissie Circulariteit en Duurzaamheid

De Beleidscommissie Circulariteit en Duurzaamheid wil het onderwerp duiden voor de leden van Techniek Nederland: wat is het en wat betekent het voor de bedrijfsvoering? Dit doen we onder meer door het ontwikkelen van kennis, het volgen van de ontwikkelingen en het bijdragen aan een optimale positionering van Techniek Nederland hierin.

 

Agenda

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA