Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Het laatste nieuws

Vind een vakman bij u in de buurt

Zoekt u een erkend vakman voor elektra, sanitair, consumentenelektronica of klimaat? Kies dan voor de kennis en kwaliteit van Techniek Nederland leden.

Ledenzoeker werkt niet met deze browser. Internet Explorer biedt geen ondersteuning voor moderne webstandaarden. Voor optimale werking van de ledenzoeker vragen we u gebruik te maken van Chrome, Firefox of Edge.

Bekijk al het nieuws windenergie

Agenda

Locatie: digitaal/online in Zoom

Op deze praktijkdagen verzekert u zich van alle actuele Arbo-kennis. De thema’s met wijzigingen in wet- en regelgeving en de best-practices worden door een deskundig team met u doorlopen.

Learning Communities Sociale Innovatie

Van der Valk Eindhoven
EINDHOVEN

Learning Communities Sociale Innovatie

Van der Valk Hotel Ridderkerk
RIDDERKERK

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA

Projecten

basic
smart city 910x514

Gelijkspanning wint terrein in Smart Cities

float-left
Wilco en Hans in besturingskamer 1920x800

Uitgelicht project Verkerk geeft overslagbedrijf ‘ogen’

OBA Bulk Terminal is een overslagbedrijf voor bulkladingen in Amsterdam. Om te voldoen aan de richtlijnen van International Ship & Port Facility Security (ISPS) en de vergunningseisen moet het overslagbedrijf goed toezicht op het terrein en de processen garanderen. Verkerk werd ingeschakeld om dit efficiënter vorm te geven met een nieuw en geavanceerd camerasysteem.