Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

De baas over bliksem #loopbaanadvies

bliksemdebaas2_1600x900

Hoe we 100.000 blikseminslagen per jaar overleven...

Het is ook niet niks. Het Nederlandse weer is onvoorspelbaar, zelfs onberekenbaar. En soms ronduit gevaarlijk. De Martinitoren in Groningen is tot twee keer toe door bliksem afgebrand. En wat deze iconische toren is overkomen kan ook jouw favoriete stadion, winkel, bedrijf of zelfs woongebouw treffen.

Daarom is het belangrijk dat we steeds voldoende bliksembeveiligers in Nederland hebben rondlopen, zodat we onze samenleving niet in rook op zien gaan bij de eerstvolgende onweersbui. En die natte dagen zijn er genoeg in Nederland.

 

Hoe word jij bliksem de baas...

Dus help jij mee de 100.000 blikseminslagen per jaar te overleven? En wil jij de nieuwe baas over bliksem worden? Kijk dan mee hoe vlogger Romy tijdens de Bliksem de baas tour alle ins & outs bespreekt over hoe je stappen kunt zetten om ook als bliksembeveiliger aan de slag te kunnen. Naast de doorgroeimogelijkheden, prettige zelfstandigheid, unieke locaties en bijzondere uitzichten is er nog een interessant punt van aandacht voor iedereen die een overstap overweegt: je hebt geen vooropleiding nodig om aan de slag te gaan. Het werk leer je namelijk on the job.

 

 

 

Bliksemsnel aan de slag? Kijk op de pagina Alles over bliksembeveiliging op een rij voor de beschikbare trainingen en hoe je al op korte termijn aan de slag kunt als bliksembeveiliger. 

Op dezelfde pagina vind je ook uitgebreidere informatie voor bedrijven die meer willen weten over bliksembeveiliging. Daar tref je ook een register met alle lidbedrijven die actief zijn in dit vakgebied.