Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Het laatste nieuws

Zoek een vakman
bij u in de buurt

Bedrijfsnaam
Specialisme
Plaatsnaam
Postcode
Afstand
Uitgebreid zoeken
Bekijk al het nieuws windenergie

Agenda

Locatie: De Ruwenberg

Vorig jaar rond deze tijd zag de wereld er heel anders uit. De plannen die u toen had voor uw bedrijf zijn nu wellicht niet haalbaar of vragen om herziening. Op dit moment lijkt het erop dat de gevolgen van de Corona crisis in onze sector nog redelijk te overzien zijn maar de echte effecten worden pas dit najaar verwacht. Een ‘crisisperiode’ is een goed moment om opnieuw naar uw bedrijfsvoering te kijken. Zowel op strategisch als op operationeel niveau.

Veilig werken voor monteur en uitvoerenden leidinggevenden

Fletcher Hotel Restaurant Jagershorst Eindhoven
LEENDE

Toekomstgericht ondernemen (regio Midden)

Restaurant de Soester Duinen
SOEST

Toekomstgericht ondernemen (regio Noord)

De Vergadermeester
Wateren (Friesland)

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA

Projecten

basic
Aubergine 455X257

Auberginekwekerij verwarmt kassen met ondiepe geothermie

float-left
De Tonijn 1920X693

Uitgelicht project Museum-duikboot de Tonijn kreeg nieuwe klimaatinstallatie

Onderzeeboot Hr.Ms. Tonijn is al 25 jaar de blikvanger van het Marinemuseum in Den Helder. Zo’n uniek object vraagt een unieke installatie voor koeling, verwarming en luchtbehandeling. Omdat de bestaande installatie haar technische levenseinde had bereikt, werd Schermer Installatietechniek ingeschakeld voor een nieuwe duurzame oplossing.