Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Een goede start van uw lidmaatschap

bedrijfsbus-wit-detail

Welkom bij Techniek Nederland! Wij zorgen er graag samen met u voor dat u zoveel mogelijk toegevoegde waarde ervaart van het lidmaatschap. Daarom hebben we een paar stappen voor u op een rij gezet voor een optimale start.

Via de link die u via een separate e-mail van ons heeft ontvangen, kunt u inloggen en uw persoonlijke wachtwoord instellen. Na registratie en inloggen heeft u toegang tot extra informatie speciaal voor Techniek Nederland leden, meldt u zichzelf en collega’s eenvoudig aan voor bijeenkomsten en heeft u ledenkorting in de webshop. (Tip: vink het hokje aan om ingelogd te blijven.)

* De informatie op het beveiligde deel van onze website bevat vertrouwelijke informatie voor directie en medewerkers van aangesloten bedrijven. Deze informatie is afgestemd op uw lidmaatschap en is niet bestemd voor derden.

 • Informatie op maat

  • Bent u ingelogd? Stel dan uw eigen nieuwsbrief samen door in 'Instellingen' uw interessegebieden aan te vinken en in te stellen hoe vaak u nieuws wilt ontvangen (direct, dagelijks, wekelijks, nooit). U vindt 'mijn Profiel' als u de muis op uw naam rechtsboven in het scherm houdt.
  • Wilt u uw medewerkers ook toegang geven tot de website en op maat nieuws? Stuur dan een e-mail met hun naam, e-mailadres en functie.
  • Met de ledenzoeker van Techniek Nederland bepaalt u zelf hoe uw bedrijf gevonden wordt door uw (potentiele) klanten.

 • Verzilver uw cadeaucode

  In het welkomstpakket ontving u een welkomstcadeaucode voor de webshop op Techniek Nederland.

  Vul de code in bij afronding van uw bestelling bij 'Uw referentienummer' en u krijgt tot maximaal € 50,- korting.

 • Ledenvoordeel

  Naast alle inhoudelijke ondersteuning op uw vakgebied en de uitbreiding van uw professionele netwerk, maakt u ook gebruik van de gezamenlijke kennis en inkoopkracht via:

 • Delen is vermenigvuldigen

  Met samenwerking en kennisdeling profiteert u het meest van uw lidmaatschap. Techniek Nederland is een vereniging met honderden vrijwilligers die zich inzetten voor de branche en daarmee tegelijk de kansen en kennis van hun eigen bedrijf vergroten. Bijvoorbeeld door zitting te nemen in een commissie of werkgroep en door wensen en behoeften aan te geven, tijdens bijeenkomsten of daarbuiten.

  Heeft u interesse om deel te nemen in een commissie of werkgroep? Bekijk het overzicht van alle commissies en werkgroepen binnen Techniek Nederland of neem contact op met de relatiebeheerder bij u in de regio.

  Samen staan we sterk! 

 • Vraag en antwoord over onze dienstverlening

  Het liefst staan we u persoonlijk te woord als u een vraag heeft. Maar we begrijpen ook dat u daar niet altijd tijd voor heeft, of dat u buiten kantoortijden een vraag heeft. Daarom hebben we op onze website de Service- & contactpagina’s over onze dienstverlening gemaakt. Dit, naast de schat aan inhoudelijke informatie op de kennisgebieden.

  Naar de Service- & contactpagina’s over onze dienstverlening