Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Vind een vakman bij u in de buurt

Zoekt u een erkend vakman voor elektra, sanitair, consumentenelektronica, of klimaat? Kies dan voor de kennis en kwaliteit van Techniek Nederland leden.

Vind een erkend vakman in de installatietechniek of elektrotechnische detailhandel.

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een project voor uw woning, bedrijf of zakelijke dienstverlening: u weet dat u bewezen vakmanschap in huis haalt.

loodgieter-iStock-511317032-455
 • Bewezen vakmanschap

  Leden van Techniek Nederland hebben actuele kennis op hun vakgebied. Dit wordt getoetst door onafhankelijke certificeringsbedrijven.

 • Bedrijfsvoering op orde

  Techniek Nederland stelt eisen aan de bedrijfsvoering. Bijvoorbeeld op gebied van facturatie, prijsopgave, een klachtenprocedure en een klantbeoordelingssysteem.

 • Altijd een vakman bij u in de buurt

  Met onze ledenzoeker vind u eenvoudig een vakman bij u in de buurt. En u kunt filteren op afstand, beoordeling of certificeringen.

Enkele voorbeelden van vakmensen voor uw opdracht

Vind voor uw opdracht een lid van Techniek Nederland bij u in de buurt.

Techniek Nederland heeft een groot ledenbestand met louter professionele vakmensen. Hierdoor vindt u altijd de juiste vakman voor uw opdracht. In de zoekresultaten ziet u per bedrijf welke certificeringen zij hebben én ziet u de waardering van hun klanten. Maak dus gemakkelijk een keuze uit een breed aanbod aan vakmensen.

 1. Formuleer uw opdracht, vul uw plaats of postcode in en vind uw vakman!
 2. Wilt u controleren of een bedrijf dat u elders vond is aangesloten bij Techniek Nederland? Typ dan de bedrijfsnaam in het zoekveld zónder locatie. Wanneer het betreffende bedrijf verschijnt in de suggesties of resultatenlijst dan weet u dat het bedrijf lid is van Techniek Nederland. 
onderhoud-cv-ketel-600

Erkende installateurs

Het vinden van erkende en betrouwbare installateurs kan lastig zijn. Een mooie website en een prettig gesprek zijn namelijk geen garanties voor deskundig werk. Kies daarom voor een installateur die aangesloten is bij Techniek Nederland.

Erkend Cv-installateur

Laat uw Cv-ketel installeren, onderhouden, vervangen of repareren door een erkend Cv-installateur. Hierdoor voorkomt u problemen en storingen in de toekomst. Bij Techniek Nederland vindt u altijd erkende Cv-installateurs die voldoen aan onze eisen aan vakmanschap en kwaliteit!

Betrouwbare verkoper van elektrotechnische producten

Bij de aanschaf van dure elektrische apparaten wilt u verzekerd zijn van het beste advies, goede service en garantie. Kies daarom van de zekerheid van een lidbedrijf van Techniek Nederland.

Erkend elektricien

Het werk van elektriciens kan gevaarlijk zijn als zij niet de juiste kennis in huis hebben. Voorkom problemen door voor een erkend elektricien te kiezen die is aangesloten bij Techniek Nederland. De medewerkers van onze leden hebben een stevige vakopleiding achter de rug.