Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Op zoek naar de juiste installateur?

Bent u op zoek naar professionele en betrouwbare installateurs? Maak dan gebruik van de ledenzoeker van Techniek Nederland.

Vind een betrouwbare installateur

Bent u op zoek naar professionele en betrouwbare installateurs? Maak dan gebruik van de ledenzoeker van Techniek Nederland. Ons ledenbestand bestaat uit een breed scala aan installatiebedrijven. Stuk voor stuk staan deze installatiebedrijven voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. De medewerkers van onze leden hebben een stevige vakopleiding achter de rug en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Zo weet u zeker dat u de juiste installateur in huis haalt.

vakman repareert cv-ketel
 • Bij u in de buurt

  Door ons grote ledenbestand vindt u bij Techniek Nederland altijd een installatiebedrijf die bij u in de buurt zit.

 • Erkende vakmensen

  Onze leden bestaan uit erkende installateurs. Hierdoor maakt u altijd de juiste keuze.

 • Kwaliteit gegarandeerd

  Alle installatiebedrijven voldoen aan onze eisen voor vakmanschap en kwaliteit van de bedrijfsvoering.

Vakmensen voor uw reparatie

Zo vindt u de juiste installateur voor uw klus!

Techniek Nederland heeft een groot ledenbestand met erkende en professionele vakmensen. Hierdoor vindt u altijd de juiste installateur voor uw klus. In de zoekresultaten van de ledenzoeker ziet u per bedrijf welke certificeringen zij hebben én ziet u de waardering van hun klanten. Maak dus gemakkelijk een keuze uit een breed aanbod aan vakmensen. Het gebruik van de ledenzoeker is simpel:

 1. Formuleer uw opdracht
 2. Vul uw postcode of plaats in en klik op “Vind een vakman”
 3. Kies uit de zoekresultaten de beste vakman voor uw opdracht
zonnepanelen plaatsen

Cv-installaties

Laat uw nieuwe Cv installeren door een installatiebedrijf dat aangesloten is bij Techniek Nederland. Als consument kunt u rekenen op algemene voorwaarden die in overleg gemaakt zijn met de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Leg uw Cv-installatie dus met zekerheid in handen van onze betrouwbare installateurs.

Elektra installaties

Elektra installaties moeten veilig en goed uitgevoerd worden zodat u kortsluiting of, nog erger, brand kunt voorkomen. Kies daarom voor een betrouwbare elektricien die aangesloten is bij Techniek Nederland voor al uw elektra installaties.

Zonnepanelen installaties

Met zonnepanelen wekt u uw eigen groene stroom op. Goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee. Kies een erkend zonnepanelen installateur uit het ledenbestand van Techniek Nederland voor uw zonnepanelen installatie.

Sanitair installatie

Bent u uw huis aan het (ver)bouwen? Dan wilt u dat uw sanitaire voorzieningen goed geïnstalleerd worden. Bij Techniek Nederland zijn verschillende installatiebedrijven aangesloten die u graag verder helpen met uw sanitair installatie.