Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Kwaliteitsregister

Kwaliteitsregister voor kwaliteitsregelingen bedri

Met het Kwaliteitsregister bieden we bedrijven een B2B-uitvoering van onze Ledenzoeker. In het Kwaliteitsregister kunnen leden zien welke kwaliteitsregelingen de collega-bedrijven in huis hebben. Het gaat hier met name om de kwaliteitsregelingen die verplicht zijn voor het lidmaatschap van Techniek Nederland.

Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
KWL Kwaliteitsregister
Bedrijfsvoering

De nieuwe zoekmachine is bijvoorbeeld handig als u voor een project naar een samenwerkingspartner zoekt in een vakgebied waar u zelf niet in thuis bent. En u zeker wilt weten dat het collega-bedrijf over de juiste papieren en mensen beschikt om dat uit te voeren. Maar ook kunnen professionele opdrachtgevers er gebruik van maken als ze een bedrijf willen inhuren dat bepaalde certificaten in huis heeft.

Zodra het Kwaliteitsregister online is, vindt u dat hier.

Natuurlijk kunt u ook het kwaliteitsregister van Centraal Register Techniek raadplegen of vakspecialisten checken via de tools van het Centraal Register Techniek.

secondary
Remco van der Linden 03 240x240

Heb je een vraag?

Neem contact op met

Remco van der Linden

Directeur Techniek & Markt

088 543 27 90 | E-MAIL

Meer nieuws over dit onderwerp

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES

Agenda

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA