Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Plusversie Platform Samen Digitaal Veilig

Speciaal voor jou als lid van Techniek Nederland mag je een jaar lang gratis gebruikmaken van de uitgebreide Plusversie in het platform Samen Digitaal Veilig. Het platform helpt je met het slim invoeren van een paar simpele maatregelen die jouw digitale veiligheid snel verhogen! Het kost je weinig tijd, maar de beloning zal het meer dan waard zijn.

Dit is wat je kunt verwachten:   

  • Gratis toegang Plus versie van Samen Digitaal Veilig tot de zomer van 2024
  • Praktische online begeleidingssessies en workshops op maat
  • Online trainingsprogramma voor medewerkers (20 leerzame video’s)
  • Handige checklists waarmee je inzicht krijgt in hoe het staat met jouw digitale veiligheid
  • Een handig dashboard waarop je jouw voortgang kunt zien  

 

>> Direct gratis toegang