Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Mantelzorg

Stock-bouwplaats-1600x900

Mantelzorg, iedereen heeft ermee te maken. Dat werkt door in elk bedrijf. Praktisch én financieel. De toenemende (mantel)zorgtaken maken dat werknemers fysiek en psychisch meer druk ervaren. Dit beïnvloedt prestaties en inzetbaarheid van medewerkers.

De combinatie van werk en zorgen is een onderdeel van duurzame inzetbaarheid en de werk- privébalans. Dit vormt een nieuwe uitdaging voor werkgevers en werknemers, maar ook een kans om talent in de installatiebranche aan te trekken en te behouden vanuit goed werkgeverschap.

Hoe voorkomt u overbelaste medewerkers ten gevolge van mantelzorgtaken? Hoe bereikt u minder verzuim en beter functioneren op de werkvloer? En wat levert het u als werkgever op?

Download de factsheet (pdf)

Praktische hulpmiddelen voor ondernemers

Techniek Nederland biedt bedrijven en professionals mogelijkheid om informatie te ontvangen over het managen van risico’s door mantelzorg. Via een kennissessie binnen uw bedrijf, door het verzorgen van workshops of het doen van onderzoek. Grijp deze kans. Juist nu, in deze tijd waar (thuis)werken en mantelzorg actueler is dan ooit. Als werkgever wilt u daar meer over weten en u voorbereiden op de toekomst. Zakelijk en sociaal.

Meld u snel aan voor: Kennis en informatiesessie/gesprek voor bedrijven ‘Vitale medewerkers, ook met zorgtaken in de privésfeer; thuis goed = werk goed’. Online-onderzoek naar aantal werkende mantelzorgers en hoe mantelzorg bij leidinggevenden en medewerkers ervaren wordt. Workshop ‘Dynamiek en dilemma’s van mantelzorg op het werk’. Bijeenkomst op maat voor management, leidinggevenden en/of medewerkers. Informatie en aanmelden kan via Leo Rolf, Werkgeverszaken Techniek Nederland, 088 5432 790 | l.rolf@technieknederland.nl.