Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Modelovereenkomsten, checklists, voorbeelddocumenten en brieven

PERSONEELSMANAGEMENT

Op deze pagina vind je een groot aantal voorbeelddocumenten die helpen invulling te geven aan een professioneel HRM-beleid.

Voor leden van Techniek Nederland zijn de documenten op deze pagina te downloaden. Een aantal documenten is ook voor niet-leden toegankelijk. Lid worden van Techniek Nederland? Lees de voordelen van het lidmaatschap.

Neem ook een kijkje op de website Basis P&O voor installatiebedrijven. Hier geven we uitgebreide informatie over werving van personeel tot ontslag, van strategische hrm tot omgaan met verzuim.

Arbeidsvoorwaarden en regelingen

Gesprek met je werknemer

Medezeggenschap

Preventie, arbo en verzuim

Strategische personeelsplanning, opleiden, leren en ontwikkelen

Uitstroom

Werving en selectie