Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

De Makers van Morgen: inspirerende verhalen over mensen en techniek

Still uit promotievideo de makers van morgen
primary

Alle facetten van de technieksector zijn vanaf vandaag te zien op De Makers van Morgen. Het nieuwe platform toont technische hoogstandjes, maar vertelt vooral de inspirerende verhalen van ondernemers en technische vakmensen. Doekle Terpstra is voorzitter van Techniek Nederland, de initiatiefnemer van het platform: 'De Makers van Morgen is de etalage van de technieksector. We laten de geweldige prestaties zien die onze leden dagelijks leveren.'

Handige handen, knappe koppen

De Makers van Morgen gaat over gedreven mensen die bedenken, installeren en verbinden. Ondernemers en vakmensen die ervoor zorgen dat alles werkt. Zij hebben oplossingen voor de grote maatschappelijke vraagstukken waar ons land voor staat. Want alleen met handige handen, knappe koppen en slimme innovaties kunnen we de energietransitie vaart geven en onze infrastructuur moderniseren.

Platform voor het grote publiek

Het platform richt zich niet alleen op de technieksector zelf. De Makers van Morgen is óók bedoeld voor het grote publiek. Terpstra: ‘Waar zouden we zijn zonder verwarming, koeling, elektriciteit en water? De technieksector is onmisbaar voor de maatschappij. De helden van de technieksector staan centraal op De Makers van Morgen. Samen met onze leden, die hier hun verhalen kunnen delen, maken we van het platform het kloppend hart van onze sector.’

Potentiële werknemers

De Makers van Morgen gaat ook een rol spelen bij het werven van jong technisch talent en het enthousiast maken van zij-instromers voor een carrière in de techniek. Op het platform zijn inspirerende verhalen te vinden van mensen die in de sector carrière hebben gemaakt. Daarnaast zijn er op De Makers van Morgen reportages over uitdagende technische projecten, prikkelende opinies, verhalen van pioniers en informatie over marktontwikkelingen te vinden.

Promotie

Techniek Nederland brengt het nieuwe platform onder de aandacht bij een breed publiek. De komende weken zijn er commercials te horen op Radio 1. Daarnaast is een De Makers van Morgen-video vanaf vandaag te zien op alle social mediakanalen. Download radiocommercial (mp3).

Op 30 november was Doekle Terpstra te gast bij BNR Nieuwsradio om het belang van de sector te onderstrepen. Beluister het radiointerview hier terug.

 

Opvolger van De Techniek Achter Nederland

Op De Techniek Achter Nederland stonden spraakmakende technische projecten centraal. De Makers van Morgen is daar een logisch vervolg op; het nieuwe platform vertelt de verhalen vanuit het perspectief vanuit de sector zelf.