Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

iStock-1480277038-warmtepomp-1600x600
Lead Pakket Warmtepomp Strategie

Download je Warmtepomp Strategie

Er is veel te doen over de warmtepomp. Een handige innovatie die stevige vorm geeft aan de Nederlandse energietransitie. Consumenten gaan steeds vaker over tot aanschaf. Woningcorporaties en VVE’s verkennen mogelijke kansen voor hun woningportfolio’s. En installatiebedrijven zien steeds beter de commerciële kansen voor zakelijke groei. Genoeg in beweging dus.

Als technieksector spelen we daar een centrale rol in. Aan ons de uitdaging om alle verkennende partijen daarin zo goed en adequaat mogelijk te ondersteunen. Maar om dat als installatiebedrijf goed te kunnen realiseren, heb je wel een heldere ‘warmtepomp strategie’ nodig.

Van gasketel- naar warmtepompinstallaties in 5 stappen 

De energietransitie geeft veel mogelijkheden om je business uit te breiden, maar waar liggen je kansen?
Welke oplossingen zijn er, op welk gebied kun je je als installatiebedrijf ontwikkelen en hoe ontdek je kansen in jouw regio? Om ook niet-leden hiermee op weg te helpen, stellen we het 'Pakket Warmtepomp Strategie' beschikbaar. Hiermee heb je de beschikking over de aanpak 'Van gasketel- naar warmtepompinstallaties in 5 stappen', inclusief de bijhorende hulpmiddelen per stap. Klik op de oranje 'Download' knop, laat je gegevens achter en ontvang het pakket direct in je mailbox.

header-website-5-stappen-warmtepomp-1920X792

Pakket Warmtepomp Strategie XL

Ben je lid van Techniek Nederland? Dan kun je gratis het uitgebreidere pakket downloaden. Het Pakket Warmtepomp Strategie XL bevat een aantal aanvullende online tools waarmee je je warmtepomp strategie nog beter kunt vormgeven. Kickstart vandaag nog je zakelijke groei met dit pakket.