Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Overzicht trainingen voor monteurs voor de CO-certificering

Header-bij-stap-1-1500x900

In de eerste stap zorg je er voor dat je monteurs straks over hun bewijs van vakmanschap beschikken. Op deze pagina vind je een overzicht van zowel de theorie-, als praktijktrainingen die je medewerkers hiervoor kunnen volgen.

Theorie Trainingen

E-learning

De opfriscursus (E-Learning) is kosteloos en op ieder gewenst moment te doorlopen. Maak gebruik van de gratis Zelftest om inzichtelijk te krijgen op welke onderdelen je bijscholing nodig hebt en vraag daarna de gratis e-Learning aan. Meld je aan voor de E-Learning

Klassikale trainingen (tegen betaling)

Praktijk Trainingen

Voor medewerkers die weinig praktijkervaring hebben

IW Nederland zorgt voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel in de installatiebranche. IW werft leerlingen en biedt hun een praktijkgerichte opleiding aan. Daarnaast zorgt IW voor het om- en bijscholen van werknemers en zij-instromers. IW is met 2.600 BBL leerlingen en 3.500 aangesloten bedrijven de grootste opleider in de installatiebranche. IW bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven met gezamenlijk een landelijke dekking.
Ga naar de website voor meer informatie