Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

tertiary

Techniek Nederland Verzekeringen

Intechnium-Woerden-1600

Risico’s nemen hoort bij het ondernemerschap. Maar van sommige risico’s ligt u liever niet wakker. Het is zaak dat uw verzekeringen precies aansluiten bij uw onderneming en persoonlijke situatie. Daar is maatwerk voor nodig. U loopt zo geen onnodige risico's én bent niet onnodig verzekerd. En dat scheelt in de premies die u betaalt.

Techniek Nederland Verzekeringen adviseert u graag en biedt bedrijven in de installatiebranche en de technische detailhandel de juiste oplossingen.

  • Uw eigen persoonlijk adviseur
  • Specialist in de installatiebranche en technische detailhandel
  • Advies op maat
  • Zeer aantrekkelijke premies
  • Deskundig en betrokken

Verzekeringen op maat tegen laag tarief

Techniek Nederland verzekeringen is een volwaardig verzekeringsbedrijf dat deel uitmaakt van Techniek Nederland. We bieden technische bedrijven een breed pakket schade- en inkomensverzekeringen om alle risico’s af te dekken: onze verzekeringen zijn afgestemd op uw branche, op u als ondernemer, op uw bedrijf en op uw medewerkers.

We kennen de verzekeringswereld door en door. Daarom kunnen we slimme afspraken maken met de beste verzekeraars. Doordat we groot inkopen, bieden wij u verzekeringen tegen zeer lage tarieven. Omdat we geen winstoogmerk hebben zijn we goedkoper dan andere aanbieders. We werken eerlijk en transparant: bij ons weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Meer weten?

Ga naar de website van Techniek Nederland Verzekeringen en bekijk het volledige overzicht.